M12 üzleti és ipari ingatlanok

Kiadó első emeleti polgári lakás irodának vagy rendelőnek

Budapest XIII. kerületében, a Róbert Károly krt. 90. alatti központi elhelyezkedésű, háromemeletes, polgári társasházban egy 100 m²-es, első emeleti, nagy belmagasságú lakásból kialakított iroda kiadó rendelőnek vagy irodának. Kérjen ajánlatot a 06 20 519 5011-es telefonszámon!

Bérleti díj: 8 EUR/m²/hó + rezsi, bérleti időszak: 1–10 év.

Kiadó első emeleti polgári lakás irodának vagy rendelőnek

Az ingatlan megőrizte a régi polgári lakások hangulatát, a nagy belmagassággal és a szépen felújított ajtóstukkókkal, régi cserépkályhával. Igazi kuriózum a belső lépcsőházzal összenyitott belsőépítészeti elemekkel díszített ingatlan. Korábban egy szerkesztőség használta irodának, de igény szerint orvosi rendelőnek vagy ügyvédi irodának is használható.

Az ingatlan jelenlegi beosztása:

  • 4 iroda (ebből 3 külön bejáratú és 1 közös légterű)
  • 2 tárgyaló
  • 2 konyha
  • 2 mellékhelység

A társasház klasszikus, háromszintes, körfolyosós nagypolgári ház. Néhány éve teljesen felújított tetőszerkezettel, biztonsági kamerarendszerrel ellátva. Az ingatlanban csak ez az egy iroda működik, az utcafronton építőipari szakkereskedés üzemel.

Az ingatlanhoz zárt parkolók tartoznak az épület melletti udvaron, melyek egyedi megállapodás szerint bérelhetők igény szerint. Ügyfélparkolók szintén igény alapján biztosítottak.

Bérleti díj: 8 EUR/m²/hó + rezsi (kéthavi kaució szükséges).

Körfolyosó, lépcsőház
Körfolyosó, lépcsőház

Irodák, 1. emelet
Irodák

Faajtó, iroda, fabetét
Faajtó, iroda, fabetét

Alaprajz, 1. emelet
Alaprajz

Kapcsolat és további információk:

Gimesi Kriszta projektmenedzser
Telefon:
06 20 519 5011
E-mail:
kriszta@vgf.hu