M12 üzleti és ipari ingatlanok9 m belmagasságú csarnok, Kőbánya

Új építésű, szerkezetkész, 1260 m² alap­területű, 9 m belmagasságú csarnok kiadó az M-12 Ipari Parkban.

9 m belmagasságú csarnok, Kőbánya

A kőbányai Maglódi út 12/B alatt fekvő ipari park Budapest belvárosához közel esik, teherjárművel, személyautóval, tömegközlekedési eszközzel egyaránt jól megközelíthető.

Nagy előnye, hogy a 12 tonnát meghaladó tehergépjárművek számára is elérhető, külön behajtási engedély nélkül, 24 órás porta-, illetve biztonsági szolgálat által őrzött. Az ipari parkban összesen 20 raktárépület található ősfás, nyugodt környezetben. A telephely 95%-os kihasználtsággal működik és további fejlesztések előtt áll.

A legújabb, 1260 m²-es csarnok befejezés előtt áll.

A 9 méter belmagasságú épület 3 fő részre osztható, részben galériázható. A csarnok fala kiemelten hőszigetelt panelekből készült, a galéria mérete, kiépítettsége és felosztása a bérlői igényeknek megfelelően történik. A padlózat szálerősített anyagból készült, a csarnok természetes megvilágítással is rendelkezik.

Ipari Park, 13-as-csarnok

Az épület megközelítése a Maglódi úti sorompós bejárat felől, a belső ipartelepi úton keresztül lehetséges, három oldalról újonnan épített út határolja. A raktárépület 3 db 4×4 méteres szekcionált ipari redőnykapuval rendelkezik, a rakodáshoz egy-egy tehergépjármű egyidejű beállására van lehetőség. Amennyiben szükséges, több jármű várakozása is megoldható a belső úton, illetve a raktár előtti rakodó térburkolaton.

Ipari Park, 13-as-csarnok

A csarnok összközműves, de az alapvilágításon és áramvételezési opción kívül a többi szolgáltatás a későbbi bérlő igényei szerint lesz telepítve, ezen túlmenően riasztó- és kamerarendszer kiépítésére is van lehetőség.

Ipari Park, 13-as-csarnok

Ipari Park, 13-as-csarnok

Kapcsolat és további információk:

Őri Lászlóné telepvezető
Telefon:
06 20 933 8422
E-mail:
ori@vgf.hu
vagy
ori@ingatlan12.hu
Zámbó Ildikó projektmenedzser
Telefon:
06 20 337 1306
E-mail:
ildiko.zambo@villanylap.hu
vagy
info@ingatlan12.hu